Zoeken

 Problemen met of vragen over

intimiteit en seksualiteit, je kunt altijd bellen of stuur anders een mailtje. We gaan serieus met je vragen of probleem om

 
PDF Print E-mail

anders in intimiteit

Wat is intimiteit?

Seks, gewoon seks? Of intieme seks verbonden met de ander.

Intimiteit en seksualiteit zijn voor een ieder anders. Vaak is het stuk seksualiteit wel duidelijk, maar wat bedoelen we nu met intimiteit. Je kunt heel intiem contact met iemand hebben zonder seks, maar het kan ook anders. Je kunt seks met iemand hebben op een intieme manier.

Het woord intiem geeft een stuk nabijheid, veiligheid en een liefdevol gevoel weer. het is een woord dat met warmte en respect voor de ander gepaard gaat.

 

Anders in intimiteit

Leert je om te gaan met intimiteit, het ontvangen van liefde, zowel liefde voor jezelf als de liefde die een ander voor je voelt. Met en zonder seks. Het gaat over het contact maken met je basis en hart energie zodat je stevig maar ook zacht de wereld in kunt kijken, open om de aandacht en aanraking van een ander te ontvangen. En ten volle te kunnen genieten.  Er wordt gebruik gemaakt van technieken vanuit de tantra, en tao van de seksualiteit. Dit zijn duizend jaar oude tradities, die zich bezig houden met krachtige liefdes energie, Ze bestrijken beide een breder gebied dan alleen de seksualiteit. Het richt zich het grote genieten in het algemeen. Als je een intieme energetische manier van seksualiteit kunt ervaren zul je ervaren dat je anders in het leven komt te staan. Je zult meer rust, waardering en vreugde ervaren voor de dagelijkse wereld om je heen.

 

Aandacht voor jezelf, warmte voor elkaar en liefde voor elkaar

Aandacht voor jezelf: is de individuele sessie. Je ontvangt dan een behandeling, deze bestaat uit een intake, massage en eventueel ademhalings oefeningen en meditatie. De duur van de behandeling is gemiddeld twee uur.

warmte voor elkaar: is een sessie voor partners. Jullie ontvangen beiden een sessie. Deze bestaat uit een intake, massage en eventueel ademhalings oefeningen en meditatie. De duur van de behandeling is gemiddeld twee uur. Je kunt voor een traject van meerdere behandelingen kiezen afgestemd op wat je wilt ervaren, dit kan per partner verschillen er is voldoende ruimte voor ieder zijn eigen wensen.

Liefde voor elkaar: Is een sessie voor partners, waarbij je leert je partner een intieme massage te geven. De rol van gever en ontvanger worden steeds omgedraaid, zodat je zowel het geven als het ontvangen van de massage ervaart. Vooral bij deze sessie wordt er uit gegaan van een lerende situatie, hoe meer vragen je hebt, hoe beter we een persoonlijk traject voor jullie kunnen creeeren.