Zoeken

 Problemen met of vragen over

intimiteit en seksualiteit, je kunt altijd bellen of stuur anders een mailtje. We gaan serieus met je vragen of probleem om

 
PDF Print E-mail

aandacht voor jezelf

Wat zie je als je in de spiegel kijkt, hou je dan van jezelf ?

- Zie je jezelf als een uniek persoon ?

- Vind je zelf dat je er mag zijn ?

- Ben je seksueel geremd ?

- Vind je het moeilijk om beslissingen te nemen ?

- Vind je het eng om aangeraakt te worden ?

 

Deze behandeling is erop gericht om je gevoel voor eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Je leert beter contact te maken met je basis energie. Deze energie is verwant aan je seksuele energie, seksuele energie is de oudste en krachtigste energie die er in je lichaam is. Het is een scheppende energie, je bent erdoor ontstaan. Door sterk in je basis te zitten en je dus bewust te zijn van je seksualiteit kun je het leven beter aan. Je staat steviger in je schoenen.

Tijdens de behandeling besteden we veel aandacht aan de massage van het bekkengebied. Het doel is de energie daar beter te laten stromen. Het bewust zijn van je seksuele energie en er van kunnen genieten.

Door een trauma zoals bijv een aanranding, maar ook door vaginisme of impotentie kan de seksuele energie zo verstoord zijn dat we heel het contact met onze basis kwijt raken. We zijn ons zelf niet meer. Door ademhaling en massage maak je dan stukje bij beetje weer contact  met je basis energie en je seksualiteit.

 

In alle rust en veiligheid wordt je steeds zekerder van jezelf. Door je basisenergie op de juiste manier te gebruiken kun je beter omgaan met het leven van alle dag. Je leert meer van jezelf te houden.